top of page

Som grafisk designer har jag har vunnit guld, silver samt fått ett antal hedersomnämnanden i tävlingen Sveriges bästa affisch samt har en hedrande nominering till Svenska designpriset. Mina kunder och arbetsplatser har varit skiftande genom åren och här några exempel på dessa: Riksteatern, Stockholms stad, Uppsala stad, Göteborgs stad, RFSU, Handicam, Moderna museet i Stockholm, Historiska museet i Stockholm, Riksutställningar, EU-Kulturprojekt, Kulturhuvudstadsåret i Stockholm, Kulturhuset i Stockholm, Cullbergbaletten, Stadsmuseet i Stockholm, Bio Grand i Stockholm, Gidlunds förlag, OLIKA förlag, Försvaret, Svenska ICOM, Kamratposten, Remus förlag, Uppsala stadsteater.

 

Mikael är en sann kreatör med tydlig formkänsla. Hans styrka ligger i kombinationen mellan kundförståelse och kreativ idérikedom adderat med en design-begåvning. Mikael är utöver det en oerhört snäll, gedigen och trevlig medmänniska. Hans empatiska personlighet gör det väldigt lätt att både tycka om honom och lätt att arbeta tillsammans med honom. Vi delade samma driv att utmana och strävade ständigt efter att finna nya vägar och utveckla nytänkande scenkonstkommunikation.

Kalle Bohr

Senior Strategic Advisor at BVD

”Mikael är snabb i tanke, kunskap och i 

humor. Underbar att jobba med och det finns alltid en glädje och värme i att pröva nya infallsvinklar och nya ideer. Han är alltid närvarande och inkännande och har ett spänannde starkt formspråk. En av de absolut bästa jag jobbat med...och han kommer bara bli bättre .”

 

Urban Jörén, One of The Worlds Best Dance Photographer

”Mikael har varit en uppskattad kollega till mig på Riksteatern. Han är en noggrann och skicklig formgivare som också har förmågan att också se bredare än sitt uppdrag och därför också genomgående tar ansvar för hela projektprocessen. 

Rekommenderas varmt.”

 

Mimmi Fristorp, Senior Communications Partner på Sveriges Radio

bottom of page